Author Workshop: How to Publish in Wiley’s Journals and Publication Tips for Authors – Anelis Plus (in Romanian and English)

Author Workshop: How to Publish in Wiley’s Journals and Publication Tips for Authors – Anelis Plus (in Romanian and English)

„Anelis Plus” continua seria instruirilor adresate autorilor care vor publica in open acces, incepand cu 2024, datorită acordurilor transformative care vor fi încheiate de Asociație cu edituri colaboratoare de prestigiu. În acorduri sunt incluse taxe de publicare in OA, numărul acestora variind in functie de output-ul științific românesc din ultimii ani, la editura respectivă.
A doua instruire va fi organizată cu Wiley, iar potentialii autori din institutia dumneavoastra, care este abonata la Wiley Journals, sunt invitați sa participe la training, cu precizarea ca succesul publicării este remarcabil crescut daca sunt cunoscute etapele „dialogului online” cu reprezentanții acesteia si cu platforma OABLE.
Va rugam sa parcurgeți mesajul de mai jos si sa il distribuiți către utilizatorii din institutia dumneavoastra, inclusiv postati pe site-ul instituțiilor!
In legătură cu participarea la webinarul organizat de Wiley este important ca cei interesați (speram cat mai mulți!) sa se înregistreze la adresa https://attendee.gotowebinar.com/regi…/7451188427245242719
FIECARE PARTICIPANT PRIMEȘTE, DUPĂ ÎNREGISTRARE CREDENȚIALELE DE CONECTARE CARE SUNT INDIVIDUALE SI NETRANSMISIBILE!
John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Lasă un răspuns