Transformative Agreements Awareness Event, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, 13 martie 2024

Transformative Agreements Awareness Event, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, 13 martie 2024

Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale și Universitare din România Anelis Plus și editurile colaboratoare, împreună cu Enformation, vă invită la evenimentul intitulat Transformative Agreements Awareness Event.

Detalii eveniment
Data: 13 martie 2024
Interval orar: 11:00-15:00
LocațieUniversitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Amfiteatrul T2, Parter – Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron, nr. 65, Iași (prezență fizică)
SpeakeriJoshua Horowitz, International Area Manager for Central & Northern Europe, and Israel, IEEE; Daniel Lungu, Sales Manager, IOP

Transformative Agreements Awareness Event este un eveniment de o zi, cu prezență fizică, dedicat autorilor români de literatură științifică, care are drept scop crearea unui mediu optim pentru dialog și informare, referitor la oportunitatea de a publica în regim Open Access (OA), în cadrul Proiectului Anelis Plus 2023-2025. Astfel, organizatorii își doresc ca fiecare dintre membrii comunității științifice din România să beneficieze de cele mai noi și relevante date despre OA care să susțină în demersul de creștere a vizibilității publicațiilor academice la nivel internațional.

Prezentările vor fi susținute de reprezentanții editurilor IEEE și Institute of Physics (IOP), implicate în acordurile transformative încheiate de Anelis Plus, și invitați implicați în procesul OA, în cadrul tranziției de la modelul read only la modelul publish and read.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Acest eveniment este gratuit și se adresează tuturor cercetătorilor-autori din instituțiile participante în Proiectul Anelis Plus 2023-2025.

John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Lasă un răspuns